Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Choice

art-feature-img2

De 7 ani, Choice diseminează informație științifică verificată din domeniul psihologiei și contribuie la educația publicului larg în legătură cu probleme de sănătate mintală și optimizare personală. Articolele, interviurile, atelierele și conferințele Choice au în spate o echipă dedicată de voluntari și colaboratori profesioniști, care creează conținut original și asigură recenzia științifică și traducerea conținutului tehnic din revistele de specialitate într-un limbaj accesibil.

Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, gratuit, prin completarea și transmiterea Formularului 230 la ANAF. Redirecționarea 3,5% este o facilitate prin care poți alege unde se duce o parte din impozitul pe care îl plătești, către o cauză în care crezi.

De ce să susții Choice?

Choice este un ONG, iar activitatea noastră este susținută din redirecționarea impozitului pe venit, donații și taxele de participare la evenimentele organizate de noi. Ca orice organizație, avem nevoie de fonduri pentru a acoperi cheltuielile necesare desfășurării activității. 

Distribuim gratuit majoritatea conținutului, iar evenimentele pentru publicul larg sunt acum gratuite. Fiindcă vrem să oferim în continuare acces liber la resurse de specialitate, articole educaționale și noutăți din psihologie, contribuția ta voluntară poate susține proiectele Choice actuale și altele pe care le pregătim.

Cu ce ne ocupăm în 2021?

Newsletter-ul Asociației Psihologilor din România. Choice asigură echipa editorială care scrie articole, colectează contribuții externe, realizează cercetări asupra știrilor și evenimentelor de interes pentru specialiști. Publicăm lunar Newsletter-ul APR, la care te poți abona gratuit aici.

Health Now. Conferința Health Now este un proiect longeviv, iar anul acesta va avea loc a șasea ediție. În cadrul conferinței, psihologi și practicieni din domeniul sănătății mintale abordează subiecte actuale, prezentând tehnici și metode psihologice validate științific, în acord cu practicile internaționale utilizate cu succes în prevenirea, diagnosticul și tratamentul tulburărilor psihice, precum și în promovarea sănătății mintale.

Blog. În 2021 relansăm Blog-ul Choice, incluzând articole de tip wiki și resurse practice dintr-o gamă largă de teme precum: gestionarea stresului și anxietății, educație parentală, gestionarea conflictelor și a relațiilor interpersonale, sănătate mintală, performanța și satisfacția la locul de muncă, burnout și multe altele. Ne propunem astfel să oferim răspunsuri și recomandări verificate la întrebări și situații dificile cu care tu sau cineva cunoscut te-ai putea confrunta.

Atelierele Choice. Anul acesta, pregătim o serie de evenimente cu invitați specialiști și acces liber pentru oricine dorește să se dezvolte personal, să gestioneze mai bine anumite situații de viață sau să-și dezvolte cultura generală și să fie la curent cu ultimele descoperiri din psihologie. Atelierele viitoare vor fi anunțate pe site-ul și pe pagina de Facebook Choice.

Campanii de conștientizare. Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate mintală, iar pandemia COVID-19 a accentuat această tendinţă. Cu toate că beneficiem mai mult ca oricând de informație prin motoare de căutare, social media și presă, o mare parte din această informație este învechită, ambiguă sau pur și simplu eronată. Ne propunem să informăm corect și nuanțat, prin publicarea de conținut relevant și parteneriate prin care să ajungem la cât mai multe persoane pe care informația i-ar putea ajuta.

Cum poți direcționa 3,5% către Choice?

Pași Redirecționare folosind SPV
  • poți depune formularul direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici găsești lista administrațiilor);
  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire (trimis la registratura administrației financiare de care aparții), completând următorul formular;
  • poți trimite formularul scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail [email protected]. Fotografia trebuie să fie clară și toate datele să poată fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF;
  • poți intra pe site-ul formular230.ro, unde se va genera un formular online pe care îl semnezi virtual și pe care ni-l poți trimite (fără a fi necesar să-l mai printezi și semnezi);
  • folosind serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual. Dacă ai deja un cont la ANAF tot ce trebuie să faci e să descarci versiunea digitală a Formularului Inteligent 230 de la următorul link*, să-l completezi cu datele tale și datele asociației și să-l depui la următorul link

DATELE ASOCIAȚIEI

Denumire: Asociatia Choice
Cod de identificare fiscala: 33945590
Cont bancar: RO24BTRLRONCRT0298527201
Procentul din impozit: 3.5%

*pentru a putea completa online e nevoie de aplicația Adobe Reader

*deschide Instructiuni Declaratie 230  dacă ai nevoie de ajutor

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii la [email protected]

Alte articole