Servicii

Evenimente | Ateliere dezvoltare personală
Ateliere pentru companii | Cercetare | Training

Psihologie clinică și evaluare psihologică*:

Domeniul psihologiei clinice se ocupă atât cu evaluarea stării de sănătate psihologică și intervenția de specialitate în vederea prevenției și reducerii distresului psihologic, precum și cu creșterea calității vieții. Serviciile de psihologie clinică presupun evaluarea clinică cu instrumente validate științific (chestionare, inventare, baterii de teste).

Psihoterapie:

Psihoterapia cognitiv-comportamentală presupune identificarea tiparelor de gândire dăunătoare și modificarea lor în vederea reducerii emoțiilor intense care blochează funcționarea socială adecvată. La nivel comportamental, psihoterapia își propune să faciliteze dezvoltarea unor reacții adaptative la provocările vieții și acțiunea proactivă, asertivă, consecvența în vederea îndeplinirii obiectivelor.

Ateliere dezvoltare personală

Atelierele reprezintă o sinteză a cunoștințelor pe o temă specifică, aprofundată prin discuții și exerciții interactive în cadrul unui grup. În cadrul atelierelor CHOICE respectăm principii precum acceptarea necondiționată, ascultare activă și confidențialitate.

Ateliere pentru companii

Știm, e greu să-ti găsești informația necesară în jurnalele științifice.
Choice are capacitatea de a căuta, de a extrage și de a livra informațiile necesare pentru a te ajuta în diferite arii ale business-ului tău. Noi facem cea mai grea parte din muncă.
Găsim cele mai noi și relevante studii din domeniu, iar apoi le transformăm într-un format ușor de înțeles sub formă de workshop-uri, training-uri sau conferințe.