Termeni și condiții

INFORMAȚII DESPRE SITE

Site-ul web https://choiceconsulting.ro/, respectiv chocieconsulting.ro este proprietatea Asociației Choice identificată prin CUI 33945590, cu sediul în loc. Crișeni, nr. 381 D, jud. Sălaj, cod poștal 457105, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții CHOICE.

https://choiceconsulting.ro/health-now/ este o pagină dedicată conferinței Health Now, organizată de Choice. Aceasta este pusă la dispoziția celor interesați să se înregistreze și să participe la această conferință, și conține informații privind modul în care puteți beneficia de aceste servicii.

1.TERMENI GENERALI

În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic (republicată), Conferința Health Now organizată de CHOICE este un eveniment public, organizat online prin intermediul platformelor Google Meet și Zoom și a site-ului https://choiceconsulting.ro/ iar accesul la conferință se face contra cost, în limita locurilor disponibile. Choice își rezervă dreptul de a acorda prioritate clienților săi.

Conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), site-ul https://choiceconsulting.ro/ si continutul acestuia (texte, imagini, logo-uri, baze de date) constituie proprietatea CHOICE.

CHOICE își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage prezenții termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe https://choiceconsulting.ro/.

Totodată, CHOICE poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor comentarii sau conturi ale utilizatorilor fără notificări și fără vreo răspundere.

CHOICE își atribuie obligația de a nu furniza informații false, de a înstrăina sau de a utiliza serviciile în mod necorespunzător.

 

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR / PRODUSELOR

Pentru a putea participa la conferință, care include atât prelegeri cât și workshop-uri, și a obține acces în spațiile în care se desfășoară conferința (Zoom/Google Meet), este necesară înregistrarea prealabilă a participantului pe site cu toate informațiile solicitate în procesul de înscriere, iar autorizarea accesului acestuia se va realiza de către CHOICE. La înregistrare se va cere utilizatorului să ofere datele sale de contact, precum și acordul explicit al acestuia pentru prelucrarea acestor date. Pot fi achiziționate bilete ce oferă acces la întreaga sesiune de prelegeri a conferinței în regim de student/practicant cu sau fără acordare de credite profesionale precum și bilete adiționale pentru accesul la workshop-uri (cu sau fără credite, după caz). Diplomele cu credite aferente vor fi livrate participanților pe e-mail (în varianta electronică) la o dată ulterioară desfășurării conferinței, după ce acestea vor fi avizate de către Colegiul Psihologilor din România.

Plata se va putea efectua astfel:

a) Plata cu card

În timpul înregistrării vei fi redirecționat către serverul securizat de plata Netopia.

Dacă ați ales metoda de plată prin card online este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

b) Plata prin transfer bancar

Se realizează direct la sediul băncii unde dețineți cont, prin internet banking sau numerar la casieria băncii unde CHOICE are cont. În acest caz, înregistrarea la eveniment va fi confirmată în momentul în care primim pe e-mail dovada plății, alături de adresa de e-mail pe care se dorește furnizarea link-ului de acces la conferință.

În descrierea tranzactiei va rugam sa menționați „Numele și prenumele (participantului), Taxa HN6 și codul workshop-ului”. Aceste date vor fi folosite de către moderatorii noștri pentru a va permite accesul în cadrul conferinței online.

Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

Asociatia Choice

CUI: 33945590

IBAN: RO24BTRLRONCRT0298527201, deschis la Banca Transilvania

Detalii tranzactie : Nume și prenume, Taxa HN6, Cod workshopi” (exemplu: “Popescu Mihai, Taxa HN6, W4”)

FACTURARE

Puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin e-mail.

Pentru emiterea facturii, vă rugăm să completați datele de facturare în formularul de înscriere la eveniment sau să trimiteți la e-mail-ul: [email protected], următoarele date: nume firmă, CUI, nr. de înregistrare, adresă.

Accesul la site-ul https://choiceconsulting.ro/ este liber, iar accesul participanților la platforma Google Meet/Zoom se face în urma accesarii link-ului primit pe adresa de e-mail furnizată în prealabil. Link-urile necesare accesului la prelegeri (prin intermediul Zoom) vor fi transmise participanților înscriși prin e-mail cu o zi înainte de începerea conferinței (8 octombrie).

POLITICA DE RETURNARE

Anularea înscrierii la Conferința Health Now și returnarea integrală a sumei achitate se poate realiza numai dacă solicitarea pentru anulare se face cu pana la 30 de zile calendaristice înaintea evenimentului; după acest termen suma achitata nu se mai returnează.

Anularea înscrierii la evenimente se poate face numai prin notificare scrisă și trimisă la adresa [email protected]/.

Restituirea banilor se realizează prin transfer bancar în termen de 10 zile lucrătoare de la aprobarea returnarii, în condițiile specificate mai sus.

În cazul anulării unei conferințe sau a unui eveniment, răspunderea CHOICE este limitata la restituirea taxelor de participare plătite.

CHOICE nu este responsabilă pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a unei substituții, modificări, anulări sau amânări a unui eveniment.

CHOICE nu își asumă nici o răspundere în cazul în care o prelegere/workshop este anulată, reprogramată sau amânată.

Formularele de înregistrare vor conține informații detaliate ale utilizatorului, cum ar fi numele complet, opțional telefon, adresă e-mail, funcție, domeniu de interes, angajator.

Pentru a evita ca persoane neautorizate să aibă acces la informațiile dumneavoastră personale, vă recomandăm să nu impartasiti link-urile de conectare cu alte persoane, să bifați „Log off” ori de câte ori încheiați sesiunea pe platforma Google Meet, respectiv Zoom și să închideți fereastra browserului în care ați lucrat, la finalul navigării dumneavoastră pe site.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CHOICE nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, CHOICE are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

În relația cu CHOICE, dumneavoastră beneficiați conform prevederilor legale aplicabile de următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul individual automatizat.

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA DATELOR CLIENȚILOR

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, blocarea, ștergerea, distrugerea, arhivarea.

CHOICE va prelucra pentru toți cei care solicita participarea la Conferința Health Now, următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, loc de muncă, funcția deținută, domeniu de interes, numere de telefon/fax, adresă de serviciu, e-mail, adresa IP, fotografii sau înregistrări din timpul evenimentului. 

Scopurile în care CHOICE poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate organizării de evenimente și comercializării serviciilor și produselor CHOICE, cum ar fi:

  • Acordarea accesului la eveniment, comunicarea informațiilor relevante despre eveniment, acordarea de diplome după terminarea evenimentului, realizarea listei de prezență la eveniment;
  • Soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;
  • Înștiințarea utilizatorilor cu privire la noutăți în tehnologia informației destinate cercetării, noutăți cu privire la portofoliul de produse sau servicii oferit de CHOICE, studii de caz, oferte excepționale de produs sau reduceri de preț, invitația de participare la alte evenimente organizate de CHOICE, toate făcute în baza unui acord explicit obținut în prealabil.

În cazul înregistrărilor făcute prin cadrul platformei Google Mert/Zoom scopul este de a documenta evenimentul, precum și de a pune la dispoziția participanților la conferință înregistrările sesiunilor de prezentare la care aceștia nu au putut participa în cadrul evenimentului. Acestea, sau parte din acestea – stabilită în mod aleator, vor fi publicate pe site-ul evenimentului și vor fi vizibile pe internet. Sub nicio formă aceste materiale nu vor fi folosite de CHOICE pentru a identifica și a asocia imaginea vizuală cu identitatea unei persoane.

POLITICA DE COOKIES

CHOICE va considera toate informațiile colectate de la dumneavoastră ca fiind confidențiale și nu le va partaja cu terți (cu excepția organizatorilor/co-organizatorilor evenimentului, și/sau partenerilor cu participarea cărora se organizează evenimentul) fără consimțământul dumneavoastră expres și anterior.

Datele dumneavoastră nu vor fi reținute în sistemele interne CHOICE.    

EXPRIMAREA ACORDULUI DE PARTICIPARE

Participarea la oricare prezentare, focus grup, workshop sau spațiu expozițional a conferinței Health Now: Abordări Practice în Sănătatea Mintală, se face pe baza acestor condiţii prezentate şi acordarea către CHOICE a dreptului de procesare a datelor personale în scopurile menționate.

Acordul cu privire la prelucrarea datelor personale în scopurile declarate se obține explicit, la momentul înregistrării.

Participarea la eveniment implică consimțământul participanților ca imaginea lor (în cadrul unei  înregistrări online sau a unei capturi de imagine) să poată fi publicate și utilizate ulterior de către CHOICE în diverse materiale publicitare audio, foto și video, în mod gratuit, neimplicând o recompensă de nici un fel din partea organizatorului, vis a vis de publicarea și utilizarea ulterioară a acestora.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

CHOICE nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe site-ul https://choiceconsulting.ro/.
  • acces neautorizat la datele utilizatorului, dacă acesta s-a făcut de către o terță parte utilizând credențialele legitime ale utilizatorului respectiv (e-mail și parolă).

În condițiile în care considerați că un anumit material aflat pe site, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa e-mail: [email protected].

SUSPENDAREA ACCESULUI

CHOICE poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului https://choiceconsulting.ro/, respectiv la conferințele susținute pe Zoom/Google Meet sau la o parte a acestui conținut.

Prin citirea acestui document dumneavoastră ați luat la cunoștință și înțelegeți faptul că datele cu caracter personal furnizate către CHOICE constituie elemente determinante pentru buna organizare și desfășurare a evenimentului Conferința Health Now: Abordări Practice în Sănătatea Mintală.

 

Copyright 2021 CHOICE | All Rights Reserved |