Despre Noi

Choice a luat ființă în anul 2015 ca organizație nonprofit. Misiunea sa principală este să aducă cunoștinţele de tip ”evidence-based” din psihologie mai aproape de publicul larg prin servicii și diverse mijloace de informare.

Misiune

Credem în importanța luării deciziilor personale la fiecare pas și încurajăm curiozitatea de a explora realitatea apropiată prin prisma problematicilor actuale din psihologie. Ne dorim ca soluțiile specialiștilor să fie accesibile tuturor și, mai ales, ca fiecare dintre noi să poată aplica în viața de zi cu zi informațiile utile. În sensul acesta, promovăm psihologia bazată pe dovezi prin conferințe, ateliere și discuții cu profesioniști performanți, dornici să se implice.

Viziune

Viziunea noastră ambițioasă, dar realistă este să trăim într-o societate conștientă de importanța psihologiei în viața de zi cu zi și care se îngrijește de bunăstarea psihologică și de ancorarea în realitate. Ne propunem să contribuim activ la atingerea acestui scop, stimulând curiozitatea, gândirea critică, deschiderea la discuție și profesionalismul în abordarea problematicilor psihologice.

Valori

Cunoaștere

Aducem psihologia bazată pe dovezi mai aproape de publicul larg, atrăgând atenția asupra problemelor pe care aceasta le poate rezolva.

Hotărâre

Aplicăm în mod deschis cunoștințe validate științific și credem cu tărie că schimbarea este posibilă, atât la nivel personal, cât și la nivel de societate.

Opinii informate

Considerăm crucial să contribuim la dezvoltarea gândirii critice și să încurajăm discuțiile publice care ne privesc pe toți.

Inovație

Suntem curiosi, la curent cu problematicile de actualitate din psihologie și aducem publicului larg initiative noi.

Conexiune

Provocăm discuții, construim comunități, vă împărtășim cu plăcere și interes ce știm și ce credem că v-ar ajuta, ca să creștem împreună.

Excelență

Oferim servicii de calitate, prin aplicarea exclusiv a cunoștințelor și soluțiilor validate științific, în mod obiectiv.

Ne propunem:

Să promovăm abordarea evidence-based în psihologie prin conferințe, ateliere și discuții libere cu profesioniști din domeniul psihologiei, atât online, cât și offline.

Să oferim servicii de psihoterapie, consiliere psihologică, consilere vocațională;

Să oferim servicii de evaluare psihologică/psihologie clinică;

Să oferim servicii de consultanță în domeniul organizațional

Să oferim servicii de consultanță în domeniul dezvoltării software pentru aplicații mobile, prin aplicarea tehnicilor de modificare comportamentală

47686522_1997687836975121_4107818622972329984_n
53850159_2137630372980866_226171551878217728_n

Echipa

Intră aici ca să ne cunoști

Alătură-te

Suntem periodic în căutare de noi colegi în echipa Choice. Află mai multe...