Mădălina sava
În psihoterapie, creez un spațiu sigur, de acceptare necondiționată, unde o alianță terapeutică puternică se întâlnește cu tehnici eficiente pentru a cataliza înțelegerea, schimbarea și dezvoltarea.
În afara cabinetului, sunt pasionată de inovație și îmbin cunoștințele științifice din psihologie cu aplicații pragmatice în dezvoltarea tehnologiei.
Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București și masteratul de Psihologie clinică și psihoterapii cognitiv-comportamentale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Experiența mea profesională se extinde în mai multe domenii. Am lucrat atât în spital, în secția de neuropsihiatrie infantilă și dezintoxicare, cât și individual, în zona de optimizare, cu clienți care nu aveau nevoie de o intervenție clinică. Știu că sunt anumite tipuri de credințe pe care le avem care nu ne ajută și rolul meu în terapie, printre altele, este să te ajut să le identifici și să le înlocuiești cu unele mai folositoare, asigurându-te că vei avea parte de suportul meu și de acceptare necondiționată în acest proces.
Pasiunea mea pentru inovație și modul rapid în care se mișcă lucrurile m-a făcut foarte curioasă cu privire la modul în care oamenii relaționează cu tehnologia. Asta m-a dus în domeniul cercetării în marketing (cu accent pe crearea și gestionarea comunităților online) și, mai târziu, în consultanță software și design comportamental, unde studiez și aplic principii din psihologie validate empiric pentru dezvoltarea produselor clienților mei.
Abordarea științifică este valoroasă pentru mine și am învățat că este important să asculți, înainte de toate, să culegi datele relevante, să formulezi ipoteze, pe care ulterior să le testezi, fie că vorbim de terapie, fie de optimizarea unui produs.
- Psihologie clinică, psihoterapie și consiliere
- Design comportamental
- Aplicații ale psihologiei în dezvoltarea software
- Economie comportamentală.
- Viralitate
- Personalitate
- Psihologie socială
- Psihologie evoluționistă
- Psihologie cognitivă
Competențe:
- Intervenții individuale și de grup
- 1. Evaluare și intervenție în consiliere psihologică (dezvoltare personală, optimizare comportamentală)
- 2. Evaluare și intervenție în psihoterapie (demers intensiv, ce presupune intervenții pentru tulburări cu diagnostic clinic, incluzând modificări la nivel de personalitate)
- 3. Intervenții comportamentale pentru sănătate (suport în crearea și menținerea unor obiceiuri sănătoase: mișcare fizică, dietă, aderența la tratament pentru tulburări cronice)
- Behavioural Design & Consumer Behaviour in Software Applications
- 4. Analiza comportamentului consumatorului și aplicarea tehnicilor de schimbare comportamentală în vederea promovării de produse/servicii (în special produse software)
- 5. Consultanță (ce implică evaluare și intervenție) pentru creșterea viralității conținutului online și a ratei de retenție a utilizatorilor
- 6. Rapoarte personalizate & plan de acțiune, realizate pe baza literaturii științifice, pliate pe nevoile de business ale clientului.