iulie 2019

Grup de psihoterapie

Vom învăța împreună modalități prin care să ameliorăm atât simptomele de depresie, cât și pe cele de anxietate și vom dezvolta moduri de gândire și comportamente sănătoase, care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.

CE VOM FACE?

Întâlniri de grup, cu 6-8 persoane, în cadrul unor sesiuni săptămânale de aproximativ 2,5h, timp de 3-4 luni.

Abordarea acestor grupuri este una cognitiv-comportamentală transdiagnostică, astfel, vom învăța împreună modalități prin care să ameliorăm atât simptomele de depresie, cât și pe cele de anxietate și vom dezvolta moduri de gândire și comportamente sănătoase, care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.

Tehnici de intervenție & deprinderi

Cunoștințe și obiceiuri referitoare la gânduri, emoții și comportamente, pe care le vom acumula pe parcursul sesiunilor pentru a ne gestiona dispoziția, a rezolva mai ușor problemele din viața de zi cu zi și a face față mai bine stresului cotidian.

Module

  • D1. Psihoeducație și monitorizarea emoțiilor
    D1. Psihoeducație și monitorizarea emoțiilor

    Psihoeducație și monitorizarea emoțiilor

  • D2. Mindfulness și conștientizarea stărilor emoționale
    D2. Mindfulness și conștientizarea stărilor emoționale

    a fi prezent aici și acum, a-mi înțelege emoțiile atunci când apar

  • D3. Tehnici de relaxare
    D3. Tehnici de relaxare
  • D4. Identificarea propriilor tipare de gândire rigide care ne blochează sau nu ne mai ajută și flexibilizarea lor
    D4. Identificarea propriilor tipare de gândire rigide care ne blochează sau nu ne mai ajută și flexibilizarea lor

Cui ne adresăm?

Adulților care se confruntă cu anxietate și/sau depresie, fără episoade anterioare de (hipo-)manie sau elemente psihotice prezente sau anterioare (e.g., halucinații ori idei delirante).

Prima etapă
Prima etapă va consta în evaluarea psihologică pentru a înțelege mai bine dificultățile emoționale cu care se confruntă persoanele care ne contactează, urmând ca ulterior să începem efectiv întâlnirile de grup.
ÎNSCRIE-TE
A doua etapă
În limita resurselor de timp disponibile ale psihoterapeuților, putem începe sesiuni individuale cu persoanele care ne contactează și se confruntă și cu alte simptome pe lângă anxietate/depresie, precum obsesii și compulsii (OCD), stres post-traumatic (PTSD) ori dependență de substanțe.
ÎNSCRIE-TE
Previous
Next

facilitatori

​​Marius este doctor în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental la Cabinet Individual de Psihologie Marius Stanciu.

Mădălina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității București și masteratul de Psihologie clinică și psihoterapii cognitiv-comportamentale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Victor este psihoterapeut cognitiv-comportamental. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București și al masteratului de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

CÂND INCEPEM?

În luna iunie vom începem sesiunile de grup.

Toți participanții vor fi contactați individual pentru mai multe detalii.

Locația

Strada Traian 77-79

INVESTIȚIE

Plata integral

Lei 120
Sesiune
  • Dacă se face plata integral, pe lună
    (480 de lei/lună)
Economic

Plata / ședință

Lei 150
Sesiune
  • Dacă plata se face la fiecare ședință
    (600 de lei/lună)

Plata se face la fiecare ședință, sau prin transfer bancar, lunar (pot exista costuri suplimentare în valoare de câțiva lei, aferente transferurilor bancare).

ÎNSCRIERE

Pentru înscrieri, trimiteți un mail către [email protected] și vă vom trimite acolo un chestionar pentru evaluarea preliminară.

×
×

Cart