Module
- Emoțiile în context social
- Identificarea tiparelor nefolositoare de gândire
- Ascultarea empatică și validarea emoțiilor
- Exprimarea nevoilor și a emoțiilor
Vom învăța să fim autentici în relațiile cu ceilalți, să comunicăm asertiv, să reparăm relații unde este cazul și să construim relații de prietenie și de cuplu solide care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.
Abordarea acestor grupuri este una cognitiv-comportamentală multimodală. Astfel, ne propunem să ne asumăm responsabilitatea cu privire la propria viață, să învățăm cum să ne conștientizăm emoțiile și tiparele nefolositoare de comportamente, să nu ne mai auto-flagelăm, să ne raportăm corect la cei din jur și la realitate.
Vom învăța, de asemenea, să fim autentici și în relațiile cu ceilalți, să comunicăm asertiv, să reparăm relații unde este cazul și să construim relații de prietenie și de cuplu solide care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.
Totul se va desfășura într-un cadru securizant, dar sincer, în care ne susținem reciproc, facem jocuri de rol și exersăm abilități pe care le putem lua cu noi ulterior în viața de zi cu zi.
Adulților care doresc să investească în relații de prietenie și cuplu, să comunice cu mai multă fermitate și tact nevoile și să-și gestioneze eficient emoțiile în context social pentru a se bucura de o viață socială de calitate.
Marius este doctor în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental la Cabinet Individual de Psihologie Marius Stanciu.
Mădălina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității București și masteratul de Psihologie clinică și psihoterapii cognitiv-comportamentale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Victor este psihoterapeut cognitiv-comportamental. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București și al masteratului de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.