ianuarie 2020

Grup de dezvoltare personală

Vom învăța să fim autentici în relațiile cu ceilalți, să comunicăm asertiv, să reparăm relații unde este cazul și să construim relații de prietenie și de cuplu solide care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.

CE VOM FACE?

Întâlniri de grup, cu 6-8 persoane, în cadrul unor sesiuni săptămânale de aproximativ 2,5h, timp de 3-4 luni.

Abordarea acestor grupuri este una cognitiv-comportamentală multimodală. Astfel, ne propunem să ne asumăm responsabilitatea cu privire la propria viață, să învățăm cum să ne conștientizăm emoțiile și tiparele nefolositoare de comportamente, să nu ne mai auto-flagelăm, să ne raportăm corect la cei din jur și la realitate.

Vom învăța, de asemenea, să fim autentici și în relațiile cu ceilalți, să comunicăm asertiv, să reparăm relații unde este cazul și să construim relații de prietenie și de cuplu solide care să ne permită să ne bucurăm din nou de viață.

Tehnici de intervenție & deprinderi

Totul se va desfășura într-un cadru securizant, dar sincer, în care ne susținem reciproc, facem jocuri de rol și exersăm abilități pe care le putem lua cu noi ulterior în viața de zi cu zi.

Module

 • Emoțiile în context social
  Emoțiile în context social
 • Identificarea tiparelor nefolositoare de gândire
  Identificarea tiparelor nefolositoare de gândire
 • Ascultarea empatică și validarea emoțiilor
  Ascultarea empatică și validarea emoțiilor
 • Exprimarea nevoilor și a emoțiilor
  Exprimarea nevoilor și a emoțiilor

Cui ne adresăm?

Adulților care doresc să investească în relații de prietenie și cuplu, să comunice cu mai multă fermitate și tact nevoile și să-și gestioneze eficient emoțiile în context social pentru a se bucura de o viață socială de calitate.

Prima etapă
Prima etapă va consta în evaluarea psihologică pentru a înțelege mai bine dificultățile emoționale cu care se confruntă persoanele care ne contactează, urmând ca ulterior să începem efectiv întâlnirile de grup.
ÎNSCRIE-TE
A doua etapă
În limita resurselor de timp disponibile ale psihoterapeuților, putem începe sesiuni individuale cu persoanele care ne contactează și se confruntă cu simptome debilitante obsesiv-compulsive, de stres post-traumatic, dependență de substanțe sau alte dificultăți emoționale ori comportamentale.
ÎNSCRIE-TE
Previous
Next

facilitatori

​​Marius este doctor în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental la Cabinet Individual de Psihologie Marius Stanciu.

Mădălina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității București și masteratul de Psihologie clinică și psihoterapii cognitiv-comportamentale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Victor este psihoterapeut cognitiv-comportamental. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București și al masteratului de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

CÂND INCEPEM?

În luna ianuarie vom începem sesiunile de grup.

Toți participanții vor fi contactați individual pentru mai multe detalii.

Locația

Strada Traian 77-79

INVESTIȚIE

Plata integral

Lei 120
Sesiune
 • Dacă se face plata integral, pe lună
  (480 de lei/lună)
Economic

Pentru detalii, ne puteți contacta la adresa: [email protected]

Plata / ședință

Lei 150
Sesiune
 • Dacă plata se face la fiecare ședință
  (600 de lei/lună)

Plata se face la fiecare ședință, sau prin transfer bancar, lunar (pot exista costuri suplimentare în valoare de câțiva lei, aferente transferurilor bancare).

×
×

Cart